Život přináší situace kdy nemůžeme nic dělat a není to alibismus. O to je to smutnější.
28.12.2010 14:25:00 | Dračičák
Tvé dílko je bolavé a jen těžko se lze vyjádřit. To, že děti prahnou po otci, či po matce, má několik důvodů, jak často bývá, že matka zakazuje, či úmyslně nedává děti otcovi, zapírá je, štve je, funguje aj v opačném případě... ovšem, pak jsou tu podstaty, kdy skutečně rodič ztratí zájem. Setkala jsem se s ženou, která se chtěla rozvést, muž jí slíbil podpis rozv. papírů, jen za podmínky, že děti budou u ně... vidíš? Proč trestat děti? Ony za nic nemohou, je to jen mezi dospělími, tak proč mají být nástrojem vyřizování si čehosi, co se mezi dospělími nepovedlo, spíše co pominulo... nemilovat neznamená nemít rád. Táta bude dycinky táta a máma zasejkc mámou... jsou rozdílné názory, jsou různě postaty... neklesej na mysl...
06.12.2010 23:04:00 | NikitaNikaT.