Anotace: ...
Bajaja: není to tak docela pravda, v Pakistanu se ke křesťanský víře hlásí zhruba 4 miliony lidí... třeba by se našel někdo, kdo by mi ten křížek stlouk... :o)) horší by to asi bylo s těma termitama, těch bys tam asi moc nenašel... ale víš co? mně je to úplně fuk... :o))
17.01.2006 17:15:00 | Aki von Spritzenhaus
Mám malý stan, mě na nohy táhne.... :-))
Tak tahle doba je koukám s globalizací nenávratně pryč... :-)))
17.01.2006 17:10:00 | Buližník
Heh, už ten nadpis mě rozesmál.
MMCH : v Pákistánu by se asi se stloukáním nějakýho kříže moc nemazali, když jsou tam samí muslimové..
17.01.2006 16:29:00 | Bajaja