Anotace: všem mým blízkým ...
řeklas´všechno, co bych chtěla říci
tak dnes jen podepisuji se krví svou
ať k štěstí vyletí básníci, nebásníci
a vlídnost rozleje se všude na druhou...
pusu!
10.12.2010 11:02:00 | šuměnka
Moc hezky napsané
Ať v každé duši
klid zůstane
A s pohodou a jiskrou
v oku zvládneme
předvánoční
bláznění
07.12.2010 11:23:00 | labuť
krásně napsané..a přeji nádherné svátky vánoční!!!! ST!
07.12.2010 09:57:00 | xoxoxo
Nádherná vánoční básenka... také Tobě na oplátku posílám všecičko hezké, srdcem krajkově obešité, ať úsměv a jiskřičky přetrvávají navždycky. ST!***
07.12.2010 08:23:00 | NikitaNikaT.