Spisovateľom svetu navzdory
V stiesnenej kobke
za horúcej noci
príbehy plodí
desivé
a smutné
Stále píše
uľaviť svojej bolesti
skrze iných
utrpenie
Temnota v okolí
strach
nepochopenie
stále sa snaží
Myšlienky vkladá do myšlienok
textov
uväznený v sebe
slobodný na papieri
Chytá myšlienky
pohráva sa s nimi
otáča
prekrúca
hádže na papier
Jeho múza
nádherná
vášnivá
zničujúca
bičujúca
nedáva mu spať
Až posledný spánok ho môže oslobodiť.
Komentáře (1)
Komentujících (1)