Ne nadarmo je Svatá noc
jiná než další v roce,
naprosto ztichne každý les
taky jen na Vánoce...
Pradávné kouzlo, lásky moc
je hmatatelná všude,
kéž ve všech lidských domovech
to letos takhle bude!!
:o)
tahle básnička nádherně voní člověčinou,
proto je mi tu moc krásně...
08.12.2010 11:24:00 | Cecilka
v té pohodě až srdce zaplesá
máte tu taky jednu židli pro poutníky?
bych vyvanula tam k Vám od lesa
a zakusila nádheru Vánoční romantiky???
08.12.2010 10:46:00 | šuměnka
Pěkná básenka, Kapuško, moc hezky se četla a naladila na vánoční atmosféru, která brzy vypukne. Mám tím na mysli, přímo štědrý večer, který se už kroky blíží. :o) ST!!!***
07.12.2010 19:32:00 | NikitaNikaT.
Poslední sloka tam vůbec bejt nemusela, za obraty s mámou a tátou, který do dětský říkanky zanášej něco mnohem vážnějšího, dávám ST.
07.12.2010 18:06:00 | Nikotin
Mám ráda tu vůni a atmosféru..celé kouzlo vánoc.Tvá báseň je moc pěkná!!!
07.12.2010 17:58:00 | xoxoxo