Anotace: Nikomu nevěnuji... možná tomu umělci, co se choulí u topení, v ruce bloček a tužku.
V extrémních případech někteří jedinci, když jim múza uteče na kilometry daleko, si dokonce přejí, aby nějaké to trápení pociťovali a měli tak o čem psát.. Těžko říct, jestli je tohle horší něž zločin a nebo jestli se to dá vůbec srovnávat..
Výhodou ale je, že se psaním dá utrpení alespoň trochu zmírnit :)
07.12.2010 20:55:00 | Emily Winnacott