Anotace: Z velice podivné směsi nálad na mě vypadl tenhle rým. Vypadl tak náhle a překvapivě, že se do teď nemůžu rozhodnout jestli je to žertovný rým alá Plíhal nebo jestli v něm dříme cosi závažnějšího - ať to obracím jak chci, já v tom vidím obojí... Co vy?
mi se to líbí..s tím, co píšeš v anotaci celkem souhlasím..dá se na to koukat tak i tak - což je fajn.
07.12.2010 22:32:00 | Hazentla