Ženský klín!
Příteli, víš, měníme se.
Bojím se, co bude dál.
Jak dlouho jsi nebyl vlese?
Jak dlouho, cos přísahal?
-
Na věčnost a na přátelství,
na zrzavé pivo ve skle.
Přísahals, teď zapomněl jsi?
Zrušíš slib, kde skončíš? - V pekle?
-
Vím, co se ti zalíbilo.
Kamarád, ten už byl málo.
Našel sis i Ty svou milou.
Hned jinde se přísahalo...
Přečteno 1040x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Radek.oslov.Šafárik, čas.běží, Alexej, Unyle Pěl, Skalsky Pavel, Judita, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)