Anotace: ...někteří pocestní si volí zvláštní cesty, ještě že prozáří je jejich vnitřní vesmír... :o)
Tvůj chodník pomyslný
je plný něhy, snění
brzy vše k se lepšímu změní:-)))
08.12.2010 12:05:00 | CULIKATÁ
Brodím se zatím ve sněhu
dnes už se trochu jasní
a tobě díky za něhu
se kterou svět hned zkrásní.
08.12.2010 10:27:00 | Kapka
brodím se,brodím
někdy jsem ráda, že chodím
jindy létám i bez křídel...
ST
08.12.2010 10:23:00 | Mbonita
Nevím, zda brodíš se? však rozhodně tu věz
že když Ti baba dala větev k opírání
já raděj na chvíli Tě vyzdvihnu svou dlaní
do výšek nebeských, k letu co nemá spěch...
Nevím, zda brodíš se? či tápeš, kde je les
však věříš-li v své zázraky, pak cobydup jsem tady
bych v náruč svou Tě vzala do nebe promenády
až nad všechno to trápení do výšek mračných střech...
Nevím, zda brodíš se? co včera není dnes
Tvá cesta krásní jen Tvým pohledem a vnímáním!
Už letím za Tebou, můj van Tě drahá ochrání
stejně jak chráníš sebe samu ve svých vlastních počinech!
08.12.2010 08:39:00 | šuměnka