budu Tvou
nefritovou malou
odhodlanou
chodící
za slovy
v umu lijící
čaje
bez rozlití
a
ostěnou svou jehlicí
čistě
bez emoční
protknu
Tvé srdce
a zakomponuji
si jej
do složitosti střihu
s úsměvem, jenž má pihu
pohledem cudným
dím
hlasem zastřeným
jak břity v sametu
"Další,prosím..."
a snad to nepletu???
10.12.2010 02:04:00 | šuměnka
Velmi úsporný styl té básni dal šmrnc.Je vyborně napsána.
Navíc má takové ty tajemné podtóny co má poezie mít.
08.12.2010 15:24:00 | mademoiselle secret
taky se to učim řikat, je to těžší než se zdá co :-) líbí moc
08.12.2010 11:53:00 | Lagedama