VANA
Proudem slz napustím vanu vzpomínek.
Z přání vybublám si horkou něhu.
Roj vlasů smáčí smutný déšť
a po nos ponořím se do touhy.
Balzám tvých prstů omývá mi tělo.
Klid mi v tepnách brouká sonety.
Šepot dávných snů mi proudí hlavou
jen mysl je zavřená jak zarezlý kohoutek.
Do pórů mi vniká teplo naděje.
Svůj smutek spouštím do stoky dávných dnů.
S poslední bublinkou vytrácí se samota.
Dál zůstává tvůj stín.
A vůně čokolády.
Přečteno 347x
Tipy 25
Poslední tipující: kroužek, Gabrielle, vodnař, Mbonita, hašlerka, Květka Š., CULIKATÁ, PrinceznaHeliovýchbalonků, Oťas, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)