Našeptávající povinnosti
Anotace: to co rozladilo,taky navnadilo
V záři barevných neonů
Plíží se pomalými kroky, jako kočka nahoru
Kolem vůně vánočního punče
Naladěná s každou zkušeností stroze
Fialová šála s úsměvem sarkasmu
V tričku tvojí duše ,nic se nezdá jen tak suché
Medové prameny obtažené konečky
Z výšky padá do polosladkých oparů
Odhazující podpatky, odkazují na zašifrované zkratky
Svítící krabice a přicházející poznatky
Čas co se zastavil a všechny třpytky rozhodil
Ten co rozladil jemné křivky
Sešil všechny koncovky a zbytky
S výhodami slov
Objímá čvtr a půl ledové(ho) muže
Zakrývá všechny sny nevinnosti
S odkazem našeptavájících povinností
Rozplývá se všemi směry
S šancí na malé změny
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: ZILA78
Komentáře (0)