Anotace: ...Na hrbu křížků pár, tak jako Abrahám zbývá jen pokora, na výběr nemívám...
myslím, že při hlasitém čtení v prázdné kapli by to znělo úžasně... o potlesk bych se postarala:)
10.12.2010 19:47:00 | Elvíra Adamsonová
Krása těch klidných chvil
smíří mě s osudem
řeknu si nahlas cíl:
"Hůř snad už nebude !"
chjóó..to si taky říkám a někdy to pomáhá.
ONO SE ŘÍKÁ ,ŽE NIKDY NENÍ TAK ZLE..ABY NEMOHLO BÝT HŮŘ!
je to na střídačku jako s počasím..nikdy nevíme nic jistě. Moc hezky poskládalas slova,pěkná báseň!
09.12.2010 10:15:00 | xoxoxo
Krásné, až ve mne zamrazilo, v básni je tolik síly i pokory, kdo rozdává ten nazpět dostává mnohonásobě.))
Krása těch klidných chvil
smíří mě s osudem
řeknu si nahlas cíl:
"Hůř snad už nebude !"
08.12.2010 22:55:00 | carodejka
Pokud máš Pokoru a pokud máš i Odvahu
pak máš velký kredit k dalšímu, co už přijde samo!
Držíš v sobě základní kameny pro dobrou povahu
a když i uvěříš, že bude líp, pak BUDE milá dámo :o)
08.12.2010 12:57:00 | šuměnka
Také doufám, že hůře nebude, ale když člověk vidí co vidí,však víš:-((.Hele Drahuško, už za Tebou běží Ježíšek a splní Ti přání, zahřeje teplou dlaní a bude líp:-)))
08.12.2010 12:32:00 | CULIKATÁ