Třeba prosincová /nebo i jiná/
Ticho
že byste vystřelili
jednu dvě salvy do vzduchu
vzbudili vodu
elektřině dali oči
a do památníku nakreslili
detail samoty /../
Mrznu
za okny
na konci dne
do podoby jakési
dekorace s velikým nosem
do kterýs vložila všechny
svý našetřený
představy
*****
Přečteno 373x
Tipy 25
Poslední tipující: básněnka, Malá mořská víla, Ollie, Cecilka, Divoženka1, James Libustka, Jana M., Michal Kvido, Žqáry, Gabrielle, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)