Nekonečno
zavřená okenice,
v šeru tvář pobledlá
na parapetu svíce,
žilnatá ruka zatíná se
jako by cosi udržet
si chtěla,
snad myšlenku,
snad pomíjivost těla
v očích prázdno,
přesto za světlem
se točí,
do mezihvězdných dálek
nám splývajících v šedi
co za nimi se skrývá,
jen mrtvé oči vědí
Přečteno 398x
Tipy 25
Poslední tipující: zdenka, Kubino 2, Mates.21, Juraj Hrom, Kapka, René Vulkán, Gabrielle, Mbonita, labuť, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)