ještě dlouho budeš psát
dokud nitro bude mít hlad
dokud mysl propůjčí Ti svoje snění
dokud neprojdeš si vrátky do souznění...
25.12.2010 15:46:00 | šuměnka
Dokud budou oči sloužit,
dokud budeš mít ruku jistou,
tvé mluvenky rozvoněné
budou tu mít pevné místo...
:o)
a jak kdysi říkal Bean, jednou uděláme ten "stofkovej mejdan"!! :oD
12.12.2010 12:15:00 | Cecilka