Jsem jen flaška rumu
Anotace: Piju jenom v pátek, jako každý den...
Piju jenom v pátek,
jako každý den,
(taky na den matek,
ale pět piv jen.)
Je pondělí a noc,
tři ráno a já jdu,
kolem řeky, zima - moc,
klid si tu však najdu.
Ráno najdou tělo (po mém šumu),
indentifikovat zcela nejde -
člověk nebo flaška rumu?
Ale dyk... co na tom sejde...
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Pythonissa__
Komentáře (1)
Komentujících (1)