Anotace: To mě tak napadlo včera večer před spaním :-) Jak jsem psal jedné osobě sms...
Nemyslim jenom ten jeden odstavec, tak všeobecně. To celý má v sobě silná slova, dobře vybraná a dodávají té básničce to "něco", za co, je fajn to číst! ;)
13.12.2010 20:37:00 | Any 4
Myslíš jeden verš, kde jsem nepoužil zrovna správnou a spisovnou češtinu, ale vulgární mluvu? ..... Děkujiii :-)
13.12.2010 18:00:00 | diciassette