Tulku

Tulku

Anotace: Based On A True Story.

Polární vzduch byl těžkej ledovýma molekulama a padal z nebe k zemi.
Kolem se to třpytilo, bylo bílo, stromy lemovaly cestu po který jsem šel,
musel jsem se tou clonou prodírat.
Nad hlavou mi v řadách přelétaly stroje.

V tom prostoru vysoko mezi hvězdami bylo bílo,
stroje seřazený v jedný linii čekaly, až se odvážím vystoupat nahoru k
šedým bytostem.
Autor Marek Lučin, 08.12.2010
Přečteno 246x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí