Starý lev
Anotace: Starý lev s bodláky v očích
Sbírka:
Vzpomínání
Večerní vítr uplétá v rukou stromů
tichou melodii
přesmutnou do ruda bolestnou
a ten
co leží pod stromem
tiše pláče
a vítr zrovna hraje na varhany trav
tvou oblíbenou
proč nezpíváš ?
a zas
ten co leží pod stromem
tiše si pobrukuje
Přečteno 360x
Tipy 15
Poslední tipující: Jana M., Gabrielle, Mbonita, oběžnice, Myghael - the Lord of Absurdity, zenge, CULIKATÁ, Agniezka, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)