To se Ti nezdálo, v mých očích jsi krásný, milý a zářivý vánoční strom, který modru rozdává radost a krásu slov v básních:-)))
09.12.2010 11:10:00 | CULIKATÁ
krásně napsané ST
09.12.2010 09:47:00 | xoxoxo
A mně se zas minule zdálo
že jsem lesklou ozdobičkou
vicíce mezi všemi ostatními
K odrazu příchozích mé tělo zvalo
když barvy moje oživili rozhořenou svíčkou
by zkrášlili si příchod tuhé zimy...
Ale vážně ano!
/ a jedno bylo, že jsem visela tak trochu stranou /
09.12.2010 08:30:00 | šuměnka
To je moc hezká představa
sen do krásných slůvek vložený
skutečné pohlazení...
ST
09.12.2010 08:11:00 | Kapka