jsi malířka písmenek
a ochutnávačka života
tak zachyť, co se třepotá
a drž to zlehka věk...
25.12.2010 15:45:00 | šuměnka
Vrátil ses bezbečně z hvězdných výšek
a přistál bez bolesti
Mraky teď sami musí plout
Krása...přátelství je dar a Tys ho pěkně opentlila...ST
25.12.2010 06:56:00 | Sladkalu
...krásný pocit, když se "cosi" sklidilo,
srdce naplnilo a z rubu na líc
zas po dlouhé době vrátilo...
:o*
12.12.2010 12:13:00 | Cecilka
i prostou tužkou psát lze verše
písmena klát v líc i rub
tak je píši, bez rešerže,
jsou pro tebe, tak se chlub
***
Jiří senior
09.12.2010 18:08:00 | j.c.
slova přátelstí
tvá nejsou chudá
pro Toho kdo slova lásky slyší
mají cenu zlata
pro Tebe je tu St natotata:-)))
09.12.2010 11:10:00 | Divoženka1