JEN TAK ,TAK JEN.....
Anotace: zadaná slova hroch,tamburina,cihla svícen židle smích hudba pivo kočka vlasy
z rozlámané ŽIDLE
naděje vstává
je ale vedle
a hraje HUDBA
zkažený SMÍCH
splní se sudba
ráno v závějích
jen KOČKA PIVO nemlsá
a padá rosa
a plno krásy
meluzína s VLASY
TAMBURINA v tobě zní
jako ráno první
SVÍCEN dohořívá
někdo ale zapomíná
jako ten smutný hoch
co mu říkají HROCH
jen oči k nebi zvedla
to není slunce,ale CIHLA
uteč ještě je čas
vždyť je tu plno krás.
Přečteno 307x
Tipy 19
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, NikitaNikaT., Květka Š., j.c., PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Hazentla, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)