nálada
nemůžu spát a jen sním
jak noční mraky nebem plují
jak slunce v jiné zemi září
jak ptáci pějí někde v dáli
jak kohout zakokrhá nastane den
když zhasne svíčka zbyde jen
jeden tajný smutný sen
já jdu v té dáli
trávou rosou zchlazenou
v jiné zemi
s duší svlečenou
vidím hvězdy
Přečteno 309x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, čas.běží, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)