Možná tak možná jinak
Anotace: ...každopádně v tomto znění...
V zatajeném duchu světel
v zářivém šklebu skvostů
zatančily vločky za oknem
...a tančily váhavě k zemi...
Přes troubení klaksonů aut
rozmařilý chodec vstoupil
do cesty démonským stínům
...a černý živel jej odmrštil stranou...
Sklíčený plod
v těle budoucí matky
probudil touhu po vzájemné lásce
...a jeho ozvěny kopaly do světa...
Minimalizovaná nenávist
vůči trapičům zvířat
bylo maximálním rozhořčením pro jejich ochránce
...a všichni jsme z jednoho hnízda...
Přečteno 281x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, Gabrielle, labuť, jitka.svobodova, Nikotin, NikitaNikaT., Jiná, Květka Š., CULIKATÁ, Dadaistik, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)