Depresivní, ty mám tuze ráda, člověk ukáže své horší já...vypíše se....a ďábel spí...
11.12.2010 18:09:00 | whiolet
No právě vítr s Vichřicí Ti čerta vyhání
bys okrásněla více v baňce tekutin
bys pod plamenem ozářila svoje tělo
by ve zkumavce už se ozlatělo
reakcí výbuchu všelikých třaskavin
/ a lože fakírské jsem vyhodila pod strání /
krásné sny!
10.12.2010 01:57:00 | šuměnka
hlavně, že to 'pomáhá'
09.12.2010 23:37:00 | Lagedama