Pro lepší zítřky..
Zrnka kávy sebou melou,
Svět už nikam nespěchá,
Hrnky se mi tiše smějou,
Pít presso to je neplecha.
Našlehaná pěna pění,
Ta, co chutná nejvíce,
Jeden doušek srdce změní,
Co zahořklá skořice.
Smetanový šál mě laská,
V dlani vůně rozkvétá,
Orgasmů bál - hořká láska,
Tak zakousni se do světa.
Karamelová jak letní noc,
Sladká jak bergamotů lístky,
Dává mi sílu, dává mi moc,
Blýská se na lepší zítřky.
Přečteno 320x
Tipy 21
Poslední tipující: Magdha, jedam, Písklátko, Elvíra Adamsonová, Psavec, Gabrielle, Judita, Sweet KiWi, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)