Čajová chvíle
Čajová chvíle večerní
v tichu, v tom tichu
kde myšlenky lehce hlavou plavou
a vzpomínám, tak rád na zrzavou i plavou
před lety pětadvaceti.
S tikotem hodin stojacích
jen zní, zní mi v uších její smích
a nad desátou večerní
s myšlením zpátky jak mlha
ten smích se rozmnělní.
A s vůní zeleného čaje
ten film, ten vnitřní film se stále hraje.
A s douškem posledním, nad hodinou budoucí
mé srdce stále, tak stále ono je horoucí
pro další chvíle večerní...
Přečteno 382x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, casla, strawbery, Kars, Psavec, Gabrielle, Kapka, Mbonita, Agniezka, Sweet KiWi, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)