VÁNOČNÍ SÍLA OKAMŽIKU

VÁNOČNÍ SÍLA OKAMŽIKU

Anotace: ....

Vánoční cukrový,
na misce pravd a lží.
Malinkým zvonečkem Ježíšek zazvoní,
co ti nový rok přinese,to ti ale nepoví.

Rumové kuličky,
kokosové pusinky.
Rozpůlená jablíčka uvnitř s hvězdičky,
teplá náruč maminky.

Vaječný koňak s vanilkou,
provoní štědrovečerní tabuli.
Modlitba,chvilka s idylkou,
srdce jihnou,k sobě se přivinuly.

Vánoční síla okamžiku,
koledy,dárečky,stromeček.
Zapomeneme na peníze,na politiku,
pořád ve mně je,ten malý chlapeček.
Autor ZILA78, 10.12.2010
Přečteno 280x
Tipy 14
Poslední tipující: Helena Lovecká, Danga, la loba, Psavec, Nick Name, CULIKATÁ, labuť, Květka Š., Mbonita, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak to já jsem asi mimozemšťan bez pohlaví:-)Báseň je ale krásná

14.12.2010 19:50:00 | la loba

líbí

ve mne malá holčička :-)

roztomilé, vánoční....já mám už napečíno.

11.12.2010 14:56:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel