V jednoduchosti je krása
Anotace: Na cestě k imanentní kráse v nepoznané jednoduchosti ;)
Stačí dýchat,
zbystřit instinkt
přirozeně vnímat,
knoflík štěstí přišít.
Na duši ukrytou v našem přízemí,
osolit lagunou, dochutit kořením.
Potěšit úsměvem, zalepit střípky
sladkým polibkem, na zasněné chvilky.
Rozsypat cukr požitků,
vyplavit si příliv zážitků,
z nepropustné oázy,
objasnit si důkazy.
Romanticky naslouchat,
v oceánu šancí zašplouchat,
skromně přijímat zmuchlané šaty,
vyžehlit je rozumem, který je již najatý.
Tak jednoduše jako naše schránky vrásek,
vyčnívající z hlubin starostí,
každého z nás s chutí pohostí,
přesto zvykneme si a se sílou přijmeme krásy pásek.
S pár těžkými přezkami,
vstoupíme společně,
do jednoduchosti krás- vrátkami.
Otevírám je s Vámi, vstoupíte také?
Připijem si méně známým rýžovým saké?
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, Alexej, diciassette, carodejka, Amable seňor Marek, CULIKATÁ, Elvíra Adamsonová
Komentáře (4)
Komentujících (4)