Vznášíš se počmáranou noční ulicí
a strháváš za sebou všechny plakáty
špatně nalepený
Vracíš se domů z posledního flámu
kroky svázaný do korzetu
nevnímáš ani jeden z kolemjdoucích domů
svítící okna a nahé žaluzie
Vše je jen jedno filmový plátno
s pohyblivými fotkami
Poslední taxík veze padlý hvězdy na skládku času
projel bez povšimnutí
Milenky čekají u nočního baru