Svět v rovnováze
Anotace: Jsi. Nikdo o tobě neví.
Zaspat život.
Jednoduchý cíl.
Neznat Vás, vážení.
To lenost v duši
Něco pochopit.
Snahy... není.
Jsi malá.
Bílá.
Myška.
Za víčky život máš.
A pohled v kleci spoután.
Však znáš.
A Tam, kde není nevinosti,
ty chceš jít bez potřeb.
Odpouštět nechceš.
Ublížil? Ať to ví.
Raději utečeš.
Koutkem nevědomí
hledáš
svá přání.
Nejsou tu.
Ta špatná.
- Zlo.
Nepočítá se.
S tebou.
Ne víc...
Přečteno 310x
Tipy 4
Poslední tipující: Maryje..., Oťas, Jana M.
Komentáře (0)