Taky mám truhlici, je stará, malovaná,
v ní živá voda neschází,
sušená máta nasbíraná,
co léčí od všech spolykaných nesnází...
Taky mám truhlici, je tam v tmavém zákoutí,
v ní bylinná sůl k hojení,
klubíčko Ariadny pro ty, co světem bloudí,
a růženínů pár, srdce alespoň na okamžik zahřejí...
Taky mám truhlici, je po stařičké kmotře,
v ní likér z růží stolistých,
budí chuť k životu a lidem dělá dobře,
když na svých cestách cítí se trochu nejistí...
Taky mám truhlici...
;o)
12.12.2010 12:32:00 | Cecilka
Krásně se čtou ta slova Tvoje
vepsaná s citem do truhlic
v duhových barvách text je spojen
a ty jsi skvost, i mnohem víc...
11.12.2010 16:32:00 | šuměnka