Vyjímečný večer
Dnešní večer
byl nakonec vyjímečný
stejně jako všechny
Všechny vyjímečné večery
kdy vám čtyřikrát
zhasnou kamna
Všechny vyjímečné večery
kdy cikánka tvrdí
že špatná je moje karma
Všechny vyjímečné večery
kdy nemůžete usnout
protože jste pili
Všechny ty večery
kdy vás někdo
líbal chvíli
Vyjímečné večery
kdy jen tak se řeklo
jak jsi nádherná
Večery
na jejichž vzpomínky
podlamují se kolena
Všechny vyjímečné večery
kdy hladíš mé vlasy
a moje srdce
Všechny vyjímečné večery
kdy mi vlasy
voní tebou
jsou krásné časy
pak ty obyčejné noci tolik zebou
Přečteno 415x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, Behemot, GM, Psavec, Larey, sailorr, Květka Š., Kapka, labuť, CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)