Muselo to tak být
Anotace: Protože heroin je král
Měl jsem tě rád
Miloval
A nevnímal
B pozitivní
Ustál
Jsem to
A je to divný
Možná už nežiješ
A já to nevím
Možná....snad přijdeš
Vrať se prosím
Má sněhová vločko
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Any 4
Komentáře (2)
Komentujících (2)