Pod perinou

Pod perinou

Anotace: ....

hladím obnažené konáre

sú krehké premrznuté

chvejú sa od zimy

z oblakov padá páperie

oblieka zem do siva



(perin)babkine vlasy miznú

v osamelom záveji

krajina sa obaľuje

do nostalgie



pes na dvore radostne spieva

pije zo záveja

a všetci spolu ležíme

zamrznutí

pod horúcou

perinou
Autor MikroB, 11.12.2010
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel