ÚNAVA
Anotace: možná to tak je,kdo ví? obsahuje jedno sprosté slovo ale jinak to nešlo/
Únava,stopa bez břehu
chci poznat příští něhu
jen v cizím těle
cítím se nesměle
Otrava,bez doteku
tisíce neživých vraku
že skoupí je věřitelé
co říkají si přátelé
Zástava srdeční,bez dechu
zůstane bez spěchu
proč ale zpívají anděle
naděje co míří do prdele.
Přečteno 256x
Tipy 14
Poslední tipující: labuť, PIPSQUEAK, Psavec, hašlerka, Javavia, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)