Ticho...
Anotace: Jak strašně miluji ticho a co Vy?:)
Večer až se zešeří
Poškoďte zvonek u dveří
Zamkněte dveře na dva západy
A stanete se majiteli ticha
V tichu se rodí sny a nápady
Až vám bude kravál
Nervy drásat
Pochopíte jaká
Je to krása
Že jste se do papučí obuli
Do vázy dali levanduli
A na dveře ceduli…
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, jedam, Květka Š., Kapka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)