okna do prosincového rána
S ránem jsme zpět vrženi do chaosu všednosti
venku jen bílá čistota vnějšku
oknem sleduji zmatečnost
pod sněhem zatajenou
povím ti o tom jak mám rád to světlo
mladé a chladné
bez pohnutí
když dívám se přes sad
jak na horizontu ze šera roste město
končí to odlesky od skel vzdálených budov
můžeme spolu ještě chvíli setrvat v mlčení
vidím tvou tvář a tiché víření vloček za okny
v té vteřině jsi dokonalá
a učíš mě strachu z nenávratna
Přečteno 278x
Tipy 18
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, fialová, labuť, Psavec, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, Dota Slunská, CULIKATÁ, hanele m., 6thSun, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)