Anotace: další drobnůstka do sbírky
Sbírka: amante sin cuerpo
Neodejde a bude pořád bez těla?
Tak nevím, tohle bych asi nechtěla.
Přijde-li i s tělem svým,
pak bude se psát jiný příběh,
pak se uvidí.
Snad by z toho mohl vzniknout
jeden hezký příběh
o partnerském a lidském soužití,
nečekám, že hned to půjde zlehka,
však mohlo by to vyjít.
Dost bylo ale co-by-kdyby,
nemůžu s ním zatím jinak,
než virtuálně počítat ...
14.12.2010 07:44:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Jednou přijde
a už neodejde-
co pak bude dál?
ale kdo by se na to ptal?
Jen nějaká zvědavá-jako já.
13.12.2010 15:22:00 | s.e.n
:) to je ...:) ten neviditelnej?
/odpověď na otázku se neočekává ..:)/
12.12.2010 13:11:00 | pamp_elka
Já stokrát sem si sliboval, že pít už nikdy nebudu stačilo jen přede mne plnou láhev postavit...
11.12.2010 19:53:00 | umělec2