Anotace: Možná jsem pod jedním stromem byl a následně pak v duši upravil...
I já se před věčností skláním
a ač v ten další život doufajíc
pod stromem líbám nyní z plných plic
v mé lásce hřejivého vlání...
a žiju krásný okamžikem touhy
a nevyčítám nic ni sobě, nikomu
jsem prostě zamilovaná do muže, do stromů
a chci jak dávat tak i brát, neb k tomu fakt mám vlohy!
17.12.2010 13:10:00 | šuměnka