STRACH
Anotace: Text k písni 11.12 2010
Objímá v kulisách
sny tvého nebezpečna
pod nohy sype hrách
pak vteřina je věčná
Refrén:
Strach je pán a hráč
vabank o tvoji tíseň
polostín na zdi
kde byla kdysi plíseň
Stále je v nás
a je to jenom strach
Rozbředne náhle zem
a srdce tepe buší
kdo dýchá za rohem
to sotva vnímáš tušíš
Tvé tělo skryje keř
když v dálce někdo střílí
snad na divokou zvěř
myslivci přiopilí
Klopýtá po střechách
až ochromují svaly
jeho stín zdvihne prach
křik do zad řeže pálí
Přečteno 367x
Tipy 18
Poslední tipující: jedam, NikitaNikaT., zelená víla, Sisinka, labuť, Psavec, CULIKATÁ, jitka.svobodova, šuměnka, hašlerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)