50 dveří
padesát dveří vede k srdci tvému
v labirintu se necházím
jdu podle vůně tvého parfému
bloudím, avšak flintu do žita neházím
teď stojím před těmi dveřmi
bez klíče, bez kliky,jen zevnitř otevřít se dají
stojím vklidu, naslouchám.. potají
neslyším nic jen hukot vánku
mé srdce raduje se, dostalo pozvánku
pootevřu dveře více,
v místnosti však prázdno
smutkem zalili se mi líce.
Kleknu na podlahu, na samé dno
proč tu nikdo není ?
a v tu chíli mi došlo
nikdo už te nezmění
tak proč mě by to prošlo
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Nick Name
Komentáře (3)
Komentujících (3)