křižovatka rozhodnutí
Anotace: pohled budocuna či nakouknutí do sna ikdyž se mi to hnusí problém řešit se musí
chtěl bych napsati knížku
pak se vydat na vyjíždku
chvíli bych byl jenom psaje
své dny poté na papíru maje
však kde na to mám čas vzít
abych žil jen jak já chci žít
nestíhám vést dva různy životy
to nenaskýtá moc doboroty
vždyt každý je tak jiný
jeden je akční druhý je líný
sou jako oheň a voda
prunik je pak pěkná soda
ted stojím na kžižovatce
a citím se tak staršně vratce
musím vybrat co bude dále
jelikož už mám na mále
Přečteno 276x
Tipy 10
Poslední tipující: James Libustka, Iv, Judita, whiolet, Nick Name
Komentáře (4)
Komentujících (4)