N E Ř E S T
***
Kastráti v popelníku
hroutí hromádky vajglů
naskládaných do úhledných stohů
roztroušených myšlenek
v dýmu předešlých hodin
když jsem kuřák nebyl
a jen parodoval život
na stránkách vyrvaných poznámek
první byla třídní
tři dny a pár let
snil jsem o ráji noblesních dam
až kašel protrhl clonu víček
tak jsem se posadil
zapálil cigaretu
fujtajbl
hle
žena klidně spí
svou pohádku neřestí
naštěstí do ní přes kouř nevidím
neví kdo jsem … mladé oči zavřené
***
Přečteno 328x
Tipy 23
Poslední tipující: s.e.n, Holis, modrá..., James Libustka, páááááááá, labuť, Psavec, Nikotin, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)