Anděl noci
Anděl noci,co světem prochází,
sleduje noční životy při nichž nachází,
duše černé bez trochy čistoty,
které odvede do věčné temnoty.
Nenachází klid v tom světě,na jediném místě
stále hledá špatné duše,
co vypadaj i čistě.
Neznající pocit viny,
strachu,nenávisti,
šlapající jen na miny,
bez hněvu a zlosti.
Co by byl za svět bez anděla noci,
který má všechny hříchy v moci?
Vášnivý sběratel hříšníků,
co nesnáší ranní zpěv slavíků,
ním konči jeho nočni hlídka
zlým nočním viníkům začiná bitka
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (0)