Slavné sestry ...
Anotace: Jsme to totiž my. My, ne někdo jiný... (PS: Mám Tě ráda...)
Jsme tady a teď,
Utopené slunečním
Svitem skládanky,
Která vystoupila
Z mlhy.
Jsme písmena z vět,
Které tvoří jen
Ozvěna našich jmen.
Žijeme pro náš svět,
Jehož silueta
Je skutečná,
Protože dýchá
V nás.
Jsme to totiž my.
My, ne někdo jiný...
Přečteno 294x
Tipy 11
Poslední tipující: Agniezka, labuť, Psavec, CULIKATÁ, fuu, synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)