objevná
objevím kouzlo koruny stromů,
za černé bouře a burácejících hromů
objevím vůni lučních květů,
ve snu, při návštěvě dalekých světů
objevím hravost rozevlátých vlasů,
za zvuků bas a pián hlasů
objevím vůni bezu za časného rána,
objevím vše, až zjeví se poznání brána
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)