pro básníka
Až tam někde budeš z rána v horách stát,
ta myšlenka ti bude v hlavě skotačit a hrát.
Až ucítíš dotek lesní nahoty,
až múzy budou vidět svět jako ty,
tu noc budou hvězdy nad svitkem papíru stát,
aby jsi mohl své dekadentní verše,
za zpěvu luny,
nerušeně psát.
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)