Víla
Anotace: Trošička dekadence, špetka trudomyslnosti a halda stesku
Jsi něžná víla v moři kvasu
Máš z chmele věnec místo vlasů
Jsi Nšoči-moje rudokožka
Jsi menstruace-já tvá vložka
Jsi Divá Bára po zahřmění
Jsi České Dráhy bez prodlení
Jsi něžná víla v moři trusu
Jsi děvče co mi dluží pusu
Jsi svoboda-má Amerika
Jsi harakiri-já tvá dýka
Jsi prut, co čeká velkou rybu
Jsi ta, jež nepřipustí chybu
Jsi víla-moje sněžná sova
Bez manželovi smrti vdova
Jsi hvězda,co se lepí na strop,
Jsi Kuba-já tvůj Fidel Castro
Jsi to proč stojí za to žít
Tak vrať se a pojď ... spolu žít.
Přečteno 391x
Tipy 17
Poslední tipující: Básník Karel, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Eliss94, Lady Carmila- Políbená mlhou.., divoska_jaja, Gabrielle, Altariel, kaňka ouškovaná, jarmil, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)